Zo maak je een koffiehoek in je huis

Het is superleuk om op stap te gaan en ergens een kopje koffie te gaan drinken. De sfeer om je heen en natuurlijk de heerlijke geur en smaak van koffie doet veel goeds. Toch is het niet altijd nodig om hiervoor de deur uit te gaan, want je maakt binnen een mum van tijd je eigen koffiehoek in huis.

De plek in huis

Eerst is het belangrijk om een goede plek in huis uit te zoeken voor je koffiehoek. Als je ruimte over hebt op je aanrecht, is dit een hele goede plek. Wanneer je hier geen ruimte hebt, bestaan er veel leuke tafeltjes waarmee je een koffiehoek maakt.

De attributen

De dingen die in je koffiehoek staan zijn uiteraard ook belangrijk. Het moet er namelijk wel een beetje aantrekkelijk en sfeervol uitzien. Als eerst is je koffiemachine natuurlijk het belangrijkst. Hiernaast zet je een aantal kopjes en schoteltjes. Kies vervolgens voor een doorzichtige pot waar je koffiebonen in doet. Dit is ook al leuk voor de sier, dus je kan er ook voor kiezen om voordelig koffiebonen te kopen.  Zo ziet het er gelijk uit als een echte koffiehoek.

Naast alles wat je nodig hebt voor koffie, is het ook leuk om dingen voor een kopje thee neer te zetten. Niet iedereen is namelijk een koffieliefhebber en zo maakt je toch je gasten blij met een lekker drankje. Zet dus een theedoos neer en vergeet de suikerklontjes en melk cupjes niet neer te zetten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*