Zo kies jij een geschikt LED paneel voor bij jou thuis

LED panelen worden steeds vaker gebruikt, onder meer voor het verlichten van kantoorruimtes, wachtruimtes en kantines. Maar ook thuis kunnen LED panelen als een mooie strakke en moderne lichtbron dienen. Binnen een interieur zijn het niet alleen de kleuren, de meubels en de decoraties die de stijl bepalen, ook de lampen zullen hierop afgestemd moeten worden om er zo voor te zorgen dat het één geheel vormt. Binnen een moderne, strakke en simplistische interieurstijl kan een staande lamp met oubollige lampenkap al snel stoffig overkomen en uit de toon vallen. Een LED paneel staat wellicht veel mooier binnen een dergelijk interieur. In deze blog lees je over alles wat jij moet weten over LED panelen. Lees snel verder!

LED panelen voor de gewenste sfeer

Omdat LED panelen in veel verschillende opties te verkrijgen zijn kunnen ze prima thuis worden opgehangen. LED panelen zijn dan ook niet alleen geschikt voor in kantines, wachtruimtes en kantoorruimtes, maar ook voor in de keuken, eetkamer of woonkamer bijvoorbeeld. LED panelen zijn te verkrijgen in alle gangbare wit licht kleurtemperaturen (helder, warm en koud) en zijn optioneel te dimmen. Daarnaast bestaan er ook zogenaamde LED panelen met een RGB optie. Wanneer het paneel over deze optie beschikt kun je de lamp naast de verschillende wit licht kleurtemperaturen ook in de volgende kleuren instellen: rood (R), groen (G) en blauw (B). Zo kun je in iedere ruimte de gewenste sfeer creëren.

Verschillende soorten LED panelen

LED panelen kun je in diverse afmetingen kopen. Daarnaast wordt er ook een onderscheid gemaakt tussen de verschillende soorten LED panelen. Zo heb je naast standaard panelen bijvoorbeeld ook high lumen panelen. In tegenstelling tot de standaard LED panelen produceren deze panelen meer lumen per watt. Daarnaast is er tegenwoordig zelfs een tweede, verbeterde versie te koop. De high lumen V2 panelen hebben dezelfde lichtopbrengst als de high lumen panelen, maar verbruiken minder energie. Naast bovengenoemde high lumen panelen zijn er ook nog backlit panelen en UGR19 panelen te koop. Deze laatstgenoemde is een stuk prettiger aan de ogen en daardoor uitermate geschikt voor in kantoorruimtes of thuis.

LED paneel kopen?

Wil je graag een LED paneel voor bij jou thuis kopen? Op ledlichtstunter.nl vind je alle mogelijkheden. Naast LED panelen ben je hier overigens ook aan het juiste adres voor andere soorten LED verlichting. Neem eens een kijkje!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*