Zetel trends 2020/2021: welke zetel past bij jou?

Ben jij van plan om binnenkort een nieuwe zetel te kopen? Wanneer je opzoek gaat naar een nieuwe zetel zul je vanzelf merken dat het aanbod enorm is. Het kan daarom best lastig zijn om een fijne zetel te vinden die past binnen je budget, lekker zit en mooi staat bij de rest van je interieur. Lees hieronder enkele tips.

Verschillende zetels

Zetels zijn er in verschillende soorten en maten. De grootte van de zetel hangt af van de beschikbare ruimte. Ben je met twee personen thuis? Dan is een 3-zit zetel ideaal om met twee personen op te zitten. Komen er vaker meer mensen over de vloer? Dan past een  hoeksalon beter bij je interieur. Een hoeksalon is een zetel met een hoek waardoor de zetel in veel woonkamers perfect past. Bij Domo Meubelen & Deco vind je een groot aanbod aan zetels voor ieder budget.

Met onderstel of zonder

In het enorme assortiment aan zetels kan onderscheid worden gemaakt tussen zetels met pootjes en zonder pootjes. Ondanks dit klein verschil in een zetel kan het een groot verschil maken in de ruimte. Een zetel met pootjes zorgt ervoor dat je in de onder de zetel kan kijken wat zorgt voor een soort doorloop waardoor  de woonkamer ruimer lijkt. Een zetel zonder pootjes is massiever en lijkt groter in een ruimte. Wanneer je dus je woonkamer ruimer wilt laten lijken is het een handig trucje om naar de pootjes van de zetel te kijken.

Zetelbekleding

Er is ook veel diversiteit in zetelbekleding. Dit maakt het mogelijk om stof of leer te kiezen die bij jouw interieur past. Staat jouw zetel bij het raam? Kijk dan uit met katoen, dit namelijk behoorlijk snel verkleuren door de zon. Wanneer je kinderen of huisdieren hebt is het aan te raden om een donkere kleur zetel te kiezen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*