Welke terrasverwarming is het beste?

De winter loopt op zijn einde. Het blijft steeds langer licht en de lucht wordt alsmaar blauwer. Nederland wordt onrustig, want we willen graag naar buiten. Toch kan het buitenshuis nog verraderlijk koud zijn. We willen best een frisse neus halen, maar niet letterlijk! Hoe los je dit probleem op? Het antwoord is heel simpel: met een goede terrasverwarmer. Daarom plaatsen we bij Interieurfans dit keer geen artikel over de optimale gashaard voor binnen, maar gaan we het hebben over de beste manier om je tuin te verwarmen. Ben jij op zoek naar een haard die van jouw terras een knusse, gezellige zitplek maakt? Lees dan dit artikel.

Welke tuinhaard is het allerbeste?

Bij Interieurfans zijn de meningen absoluut niet verdeeld: de nieuwe Ukiah Tuinhaard van Krul Alltech is de beste terrasverwarmer op de markt. Een Ukiah haard is een veelzijdige terrasverwarmer die de romantische, ouderwetse sfeer van vuur combineert met alle moderne voordelen van Bluetooth® speakers. Je zit lekker warm bij het vuur en met dat vuur is iets enorm bijzonders aan de hand. Mensen zoeken vaak naar ritme of patronen in de natuur, waar het vuur van een Ukiah haard op aansluit. Luister jij via je Ukiah haard naar muziek, dan geniet je van een vuurshow waarin vlammen en muziek worden geharmoniseerd voor jouw entertainment. Niet langer staar je gedachteloos in het vuur. Je kijkt nu echt naar iets bijzonders.

De vier standen van een Ukiah tuinhaard

Natuurlijk hoef je niet altijd het vuur aan te hebben om naar muziek te willen luisteren. Zit je overdag buiten, dan heb je misschien wel helemaal geen verwarming nodig. Daarom heeft een Ukiah tuinhaard vier verschillende standen:

  • Fire only, waarbij alleen de haard brandt;
  • Music only, waarbij alleen uw eigen muziek aanstaat;
  • Music & Fire, die muziek en vuur combineert maar hier niet per se een vuurshow van maakt;
  • Beat to Music, waarbij de Ukiah haard een vuurshow creëert die de muziek en de vlammen harmoniseert voor een unieke belevenis.

Wat maakt de Ukiah tuinhaard nog meer bijzonder?

Een Ukiah tuinhaard is een haard van hoge kwaliteit. De haard is gemaakt van robuust staal met een poedercoating die de haard krascast en slijtvast maakt. Door de poedercoating is het staal extra duurzaam, want het blijft langer mooi en sterk. Jouw eigen muziek wordt via de Bluetooth® verbinding afgespeeld door een gepatenteerd 12v 100 watt geluidssysteem. Daarnaast werkt de haard op een Lithium-ion batterij die dertig uur lang meegaat. Is de batterij leeg? Dan kun je die opladen zodat je volgende keer weer heerlijk in de tuin kunt zitten. Ook aan jouw veiligheid is gedacht. De Ukiah tuinhaard wordt geleverd met een snel aan te sluiten regulatorslang, waarmee je het vuur in geval van nood onder controle houdt. Een Ukiah tuinhaard is een unieke haard die van jouw tuin een knusse, warme en gezellige zitruimte maakt. Twijfel daarom niet langer en bestel jouw Ukiah tuinhaard op de website van Krul Alltech.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*