Waar op te letten bij het kopen van een slimme deurbel

Videodeurbellen zijn deels deurbel, deels beveiligingscamera. Ze werken door u realtime meldingen op uw telefoon te sturen en u toegang te geven tot een live videofeed van wie er aanbelt. Door een ingebouwde microfoon en speaker in de deurbel kun je chatten met je gast, en in sommige gevallen werkt het apparaat ook met slimme sloten zodat je de persoon binnen kunt laten zonder zelf de deur fysiek te openen.

De meeste kandidaten voor de beste video-deurbelcamera van vandaag zijn geschikt voor wifi en bieden functies zoals een oplaadbare batterij, tweerichtingscommunicatie, een videofeed en opname, samen met de traditionele deurbelknop. Maar het ontwerp, de videokwaliteit, de abonnementen op video-opslag en het installatieproces voor elke deurbelcamera kunnen variëren.

We hebben hieronder onze favoriete modellen uitgelicht en we hebben precies uitgelegd hoe we videodeurbellen testen. Dus als u op zoek bent naar de beste slimme deurbel, dan is de kans groot dat deze er een is die we hebben getest.

Waar op te letten bij de aanschaf van een slimme deurbel?

Werkt het samen met slimme thuisplatforms? Zo ja, werken ze goed samen? Tegenwoordig wordt van smarthome-apparaten verwacht dat ze werken met ten minste één groot smart home-platform – Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit zijn de belangrijkste waar je naar moet zoeken.

Hoe is de snelheid? Als je slimme deurbelcamera er lang over doet om een ​​pushmelding te krijgen nadat iemand aanbelt, loop je het risico je bezoeker volledig te missen. Hetzelfde kan zelfs gelden wanneer de deurbel eenvoudigweg beweging detecteert – u kunt de bewegingssensor van de meeste videodeurbellen zo instellen dat u wordt gewaarschuwd voor activiteiten in de buurt van uw deur, zelfs als er niemand aanbelt.

Als je snelheidsproblemen hebt, begin dan met je wifi-verbinding. Als hij niet sterk is waar de deurbel is geïnstalleerd, kunt u overwegen hem te verplaatsen (of, gemakkelijker, een Wi-Fi-bereikvergroter te kopen). Maar het kan ook de manier zijn waarop de software werkt.

Hoe is de liveweergave? Deurbellen worden vaak blootgesteld aan direct zonlicht, maar vele anderen worden geïnstalleerd onder veranda’s, in de buurt van schaduwrijke bomen en in allerlei andere omgevingen. Het is belangrijk dat de camera nachtzicht heeft en elk van deze scenario’s aankan, zodat u niet vastloopt met een niet-functionerend product dat geen gezichten onder een veranda kan zien.

Hoe is de tweerichtingsaudio? Als de microfoon en luidspreker van de deurbel niet goed werken, wordt het moeilijk om te communiceren met degene die er is. Ik test dit meerdere keren om te zien hoe het geluid van de deurbel klinkt via mijn telefoon.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*