Waar moet je op letten als je geurstokjes in huis wilt gebruiken?

Geurstokjes zoals die van Marie Stella Maris zijn eigenlijk kleine parfum stokjes die in verschillende geuren verkrijgbaar zijn. Deze geparfumeerde sticks kunnen worden gebruikt om je huis fris te laten ruiken. De geurstokjes zijn gemaakt van hout of van plastic/nylon dat gedompeld is in een geurende vloeistof. Deze geurstokjes zijn perfect voor dagelijks gebruik en hebben een langdurige, frisse geur. Zo is er bijvoorbeeld een vloeistof voor geurstokjes die de verkwikkende tonen van basilicum en cipres combineert met het fruitige aroma van mandarijn en appel. De hoogwaardige geur wordt aan de lucht afgegeven door de unieke geurstokjes. Als je van plan bent geurstokjes te kopen, zijn er een paar zaken waar je aan moet denken. Hier zijn drie overwegingen die belangrijk zijn als je op zoek bent naar geurstokjes.

Geur

Kies een geur die het beste bij je huis en persoonlijkheid past. Sommige mensen vinden een kenmerkende geur in huis heel plezierig, anderen vinden het juist prettig om uit een verscheidenheid van geuren te kunnen kiezen en deze af te wisselen. Focus altijd op de kwaliteit in plaats van de kosten. Deze geurstokjes zijn zoals gezegd verkrijgbaar in diverse geuren die je kunt combineren met het gebruik van een bijpassende spray, zeep en handcrème in dezelfde geur. Zo ben je altijd omringd door je favoriete geurtje.

Plaatsing

Het is belangrijk om de plek waar je de geurstokjes neerzet goed te kiezen. Dit heeft namelijk invloed op de snelheid waarmee de geur in huis verspreid wordt. Het beste is om de geurstokjes ergens neer te zetten waar de kamertemperatuur niet te veel fluctueert. Kies dus voor een plekje waar geen direct zonlicht op valt of waar het tocht. Over het algemeen is de woonkamer een goede plek.

Een perfect cadeau

Marie Stella Maris geurstokjes zijn voor veel mensen een zeer geliefd cadeau. Dat komt doordat er een ruime keuze aan geuren is die langdurig een fijne geur kunnen geven aan je huis. Als je een speciaal cadeau wilt geven, dan zijn geurstokjes een heel goed idee, vooral als je zeker weet welke geur iemand lekker vindt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*