Versieringsideeën kerst 2020

De kerst zit er natuurlijk alweer aan te komen en het is tijd om versieringen op te hangen. Hieronder staan een paar leuke ideeën om het huis te versieren tijdens kerst 2020 

Kerstkaarsen 

Kaarsen zijn een embleem van Kerstmis en zijn overal tijdens dit seizoen, dus waarom zou je ze niet op de veranda plaatsen? Er zijn wel enkele nadelen aan het gebruik buitenshuis. Ze moeten worden beschermd tegen de wind, omdat ze gemakkelijk kunnen worden uitgeblazen.  De kerstkaarsen moeten ook zorgvuldig worden geplaatst, buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Echte kerstkaarsen geven een heerlijk authentiek gevoel dat niet kan worden vervangen door elektrische kerstkaarsen. 

Lemax kerstdorp

Maak een gezellige miniatuur dorpje dat helemaal in de kerstsfeer is. Dit kan je doen met een aantal lemax huisjes en poppetjes. Plaats ze binnen op een stevige tafel met gezellige lichtjes. Met een lemax dorp komen kerstverhalen helemaal tot leven. Kinderen zijn er dol op en kunnen er uren naar kijken en mee spelen. Het leukste aan lemax is dat het verzamelitems zijn. Je kan dus iedere kerstmis een aantal lemax items extra kopen zodat het miniatuur kerstdorp iedere jaar groter en gezelliger wordt.  

Dennenkransen 

Wikkel dennenkransen rond pilaren, palen en leuningen. Ze hebben het voordeel dat ze er heel goed uitzien in combinatie met andere decoraties. Je kunt ze samen met lichtjes omwikkelen of ze afmaken met feestelijke rode strikken. Je kunt de slinger ook over de reling onder het plafond van de veranda laten hangen voor een feestelijke klassieke uitstraling. 

Kerstfiguren  

De kerstman, zijn rendieren, Frosty the Snowman, the Grinch en vele andere kerstfiguren kunnen de tuin helemaal in een kerstsfeer brengen. Plaats een paar verschillende driedimensionale figuren in de tuin om gasten te verwelkomen en maak de look af met gekleurde kerstlichtjes.  

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*