Twijfel je over behangen? Lees dan deze blog!

We zien tegenwoordig steeds meer mensen kiezen voor verf in de woning. Dit is natuurlijk iedereen haar/zijn eigen keuze, maar je doet in veel gevallen je woonkamer hiermee tekort. Behang biedt je namelijk veel meer opties en het is daarom in veel gevallen ook zonde als je kiest voor verf op de muren. Om de twijfel tussen verf en behang weg te nemen vertellen we je in deze blog dan ook waarom behang de perfecte oplossing is voor jouw woning!

Eindeloze opties

Het allergrootste voordeel van behang is dat je met behang eindeloze opties hebt. Dit komt omdat iedere wenselijke print op het behang geprint kan worden. Dit kan natuurlijk een egale kleur zijn, maar ook een leuk patroontje of een persoonlijke foto. Hierdoor kun je met behang altijd de perfecte vorm van muur bedrukking vinden die er is. Als je bijvoorbeeld van bloemen houdt, dan kun je de muur gemakkelijk behangen met bloemen behang. Het is stukken moeilijker (en misschien wel onmogelijk) om bloemen in je muur te verwerken als je kiest voor verven. Het unieke van behang is dat de opties ook niet ophouden bij enkel bloemen. Je kunt in dit geval ook nog eens kiezen voor alle verschillende soorten bloemen. Houd je bijvoorbeeld enorm van lavendel? Kies dan voor Lavendel behang, ditzelfde geldt voor iedere denkbare bloem!

Gemakkelijk vernieuwen

Wanneer je bent uitgekeken op het behang dat je in je woning hebt hangen kun je dit zo over behangen met nieuw behang. Doordat het behang een dikke structuur heeft zal je het vorige behang niet door het nieuwe behang heen zien. Dit is een groot voordeel van behang ten opzichte van verf. Als je de muur opnieuw wilt verven heb je hier waarschijnlijk meerdere lagen verf voor nodig. Dit komt omdat de verf veel sneller doorschijnt waardoor je de vorige laag verf gemakkelijk door de oude laag verf heen ziet. Daarnaast kan het aanbrengen van behang ook veel sneller gaan dan het aanbrengen van verf. Dit zal de eerste paar keer niet het geval zijn, maar zodra je het behangen een beetje in de vingers hebt wordt het een gemakkelijke klus!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*