Top 5: foto’s ophangen in huis

Foto’s zijn een waardevolle toevoeging aan het interieur in huis. Het brengt persoonlijkheid en een warm gevoel met zich mee. Foto’s van jullie als gezin, foto’s van opa’s en oma’s of van je huisdier: in ieder huis vind je persoonlijke verhalen terug. Ben je op zoek naar tips om foto’s in huis te plaatsen? In dit artikel vertellen we je alles over de top 5 manieren om foto’s in je interieur te verwerken.

  1. Fotolijstjes

Het meest voor de hand liggend en ook heel gemakkelijk uit te voeren: fotolijstjes. Van simpele en subtiele lijstjes tot uitgesproken lijsten met werkjes in de randen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Plaats de lijstjes in de vensterbank, op het tv-meubel of op je nachtkastje. Ga je voor zilver of goud, zwarte of houten lijstjes? Ook leuk: combineer verschillende stijlen en zet de lijstjes gezellig naast elkaar.

  1. Fotowand

Een trend die we steeds vaker terug zien komen: een fotowand. Kies een neutrale muur en hang deze helemaal vol met fotolijsten van verschillende formaten. Denk aan de muur achter de bank, of naast de eettafel. Dit geeft een gezellig effect en zo kun je altijd even naar je favoriete foto’s kijken. Tip: leg de fotolijsten eerst in op de vloer en bepaal de gewenste samenstelling. Zo weet je zeker dat je iedere lijst straks op de juiste plek hangt.

  1. Polaroid muur

Een leuke en zeer creatieve variant op de fotowand: beplak je muur met losse polaroidfoto’s. Dit geeft een speelse look op bijvoorbeeld een muurtje in de gang of bij de wc. Te leuk wanneer je zelf een polaroid camera hebt: leg de mooiste herinneringen vast en hang ze op in huis. Je zult hier ongetwijfeld enthousiaste reacties van je gasten over krijgen!

  1. Foto’s afdrukken

Heb je het liefst één grote foto aan de muur? Een mooie familiefoto, een portret van je hond of een waanzinnige foto van die ene mooie reis? Laat deze foto vergroot afdrukken op bijvoorbeeld canvas, plexiglas of als poster. Mag het van jou nog groter? Ga eens op onderzoek uit in de wereld van fotobehang. Het uitvergrote beeld fleurt de hele kamer op, prachtig!

  1. Foto in een medaillon

Denk je nu: leuk al die foto’s in huis, maar ik draag de vastgelegde herinnering aan mijn oma, opa of kids het liefst de hele dag met me mee? Laat de foto dan plaatsen in een ketting met medaillon. Dit klassieke sieraad is weer helemaal terug van weggeweest. Kies je favoriete ontwerp, upload je foto en plaats eventueel nog een gravure op het medaillon. Je draagt je geliefden nu altijd op het hart.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*