Tips voor het stijlen van je interieur

Een interieurstyliste of designer kost al snel handenvol geld, waarvan veel mensen vinden dat het sonde is om eraan uit te geven. Je kunt het toch makkelijk zelf? En dat is natuurlijk ook zo! Toch is het vaak lastiger dan je dacht om alles bij elkaar te matchen. Hier 3 belangrijke tips als je zelf je interieur gaat stijlen!

1. Vind je vertrouwen

Als je aan jezelf twijfelt en je eigen vaardigheden en smaak niet serieus neemt, blijf je twijfelen. Je zult zo nooit keuzes kunnen maken of telkens bij vrienden en kennissen blijven polsen wat zij ervan vinden. Soms kost het veel tijd en ervaring, maar vind je zelfvertrouwen! Zo maak jij de keuzes die je écht wil maken en geniet je ook meer van het eindresultaat.

2. Dompel jezelf onder in design

Doe je onderzoek en dompel je onder in de wereld van alles wat met design te maken heeft. Neem een abonnement op woontijdschriften, lees blogs van stylisten en speur heel Pinterest af. Zo kom je er precies achter wat bij jou past en wat jij mooi vindt. Maar ook niet onbelangrijk: de praktische kant van het stijlen. Er zijn een hoop trends die er heel mooi uit ziet, maar simpelweg niet passen bij jouw huis of leefstijl!

3. Kies je stijl en blijf erbij

Als je eenmaal bent begonnen met het punt hierboven, kom je er al snel achter waar vaak je oog op valt en wat dus eigenlijk echt jouw smaak is. Zo kun je je richten op die specifieke stijl en daar bijpassende accessoires en elementen bij zoeken, zodat uiteindelijk alles bij elkaar past. Ga jij voor de tegels, vloer of schapenhek wat niemand uit jouw omgeving heeft? Wees niet bang en durf anders te zijn!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*