Studenten verhuizing

Als student zijnde verhuis je relatief veel. Als je voor het eerst op kamers gaat, als je een vervolgstudie gaat doen in een andere stad, of je hebt simpelweg een mooie ruime studio gezien en wil je oude stoffige studentenkamer verlaten. Sta je op het punt te verhuizen? Lees de onderstaande blog.  

Huis aan kant maken  

Als je de huur van je oude kamer hebt opgezegd is het belangrijk dat je de kamer schoon achterlaat. De huurbaas zal nog een inspectieronde doen, zorg dus dat heel het huis aan kant is. Dit is wel zo fijn voor de volgende bewoner.   

De daadwerkelijke verhuizing  

Als je daadwerkelijk gaat verhuizen kan het handig zijn om een verhuisservice in te schakelen. Want als je bijvoorbeeld zo’n grote hoekbank hebt, krijgt je die nooit zelf naar het nieuwe huis vervoert, laat staan de trap op. Misschien heb jij of een familielid wel een klein busje om wat spullen in te vervoeren, maar het blijft altijd zo’n hoofdpijn om de hele inboedel te verhuizen. Vooral als je grote kasten hebt en je verhuisd naar een studio die een aantal verdiepingen hoog zit. In zulke gevallen zal een verhuisbedrijf veel kopzorgen wegnemen. Neem bijvoorbeeld Student Verhuis Service, een verhuisbedrijf in Amsterdam. Zij hebben grote verhuiswagens en sterk personeel die de klus zo geklaard hebben. En als je binnen Amsterdam verhuisd vallen de kosten best mee. Student Verhuis Service neemt dan namelijk de voorrijkosten voor zijn rekening. Kijk voor meer informatie op de pagina: kosten verhuisbedrijf.  

Interieurstyling  

Als alle spullen eenmaal ingepakt en vervoerd zijn, is het zaak om ze weer uit te pakken en je nieuwe woning naar wens in te richten! Wanneer je alle dingen die bij elkaar horen ook zo inpakt, is het erg makkelijk om uit te pakken, want dan staat alles meteen waar het hoort. Anders wordt het een enorme puzzel om alles in elkaar te zetten! Het is ook altijd leuk je nieuwe kamer of studio wat te personaliseren en er echt je eigen huis van te maken. Dit kan bijvoorbeeld met allerhande mooie decoratie. Lees nog meer blogs op onze website voor inspiratie.  

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*