Opbergplekken in de badkamer

Handdoeken, zeep, gel, haarlak, nagelvijl, borstel. Allemaal spullen die je opbergt in de badkamer. Het lijstje gaat nog wel even door, maar het is te veel om op te noemen. Om te zorgen dat alle spullen droog blijven en dat je badkamer er netjes en opgeruimd uit ziet, is het belangrijk om goed na te denken over opbergplekken in de badkamer. Inventariseer hoeveel spullen je hebt en hoeveel ruimte je over hebt in de badkamer voor eventuele opbergplekken. Met die kennis kan je op zoek gaan naar opbergplekken. 

Badkamerkast 

Emob.nl heeft badkamerkasten in alle soorten en maten. Er zijn kleine badkamerkasten met 1 deur, maar er zijn ook grote badkamerkasten met 2 deuren en nog een aantal lades. Deze kasten zijn ervoor gemaakt om veel spullen in op te bergen en hierin zal je dan ook het meeste kwijt kunnen. Als je weet hoeveel ruimte je hebt, weet je wat de maximale grote mag zijn van de badkamerkast. Heb je niet zo’n grote kast nodig, omdat je niet zo veel spullen hebt om op te bergen? Neem dan een kleinere, maar wel meer dan je nodig hebt. Er komen namelijk altijd nog spullen bij.  

Spiegelkast 

Een spiegelkast is ook wel een persoonlijke favoriet. Het is een kastje met weinig opbergruimte, maar het is wel binnen handbereik als je voor de spiegel staat. Hier wil je dus je tandenborstel en tandpasta in hebben staan en bijvoorbeeld ook gezichtscrème, gel en medicijnen.  

Wastafelonderkast 

Als je niet veel ruimte over hebt, maar je hebt wel écht meer opbergruimte nodig. Dan is een wastafelonderkast de oplossing. Je had de ruimte onder de wastafel natuurlijk niet meegerekend bij de ruimte die je over hebt in de badkamer. Hier hangt namelijk die lelijke sifon onder. Maar bij een wastafelonderkast is een speciale inham gemaakt voor de sifon, zodat deze kast perfect aansluit onder iedere wastafel. Het voordeel hiervan is dat de sifon mooi weggewerkt is en je ook nog eens extra opbergruimte hebt op een plek waar een normale kast niet kan staan.  

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*