Onze favoriete unieke interieurontwerp-elementen om jouw huis een thuis te maken

Wanneer we verhuizen naar een nieuwe woning, duurt het even voordat het huis als thuis aanvoelt. Het voelt pas als thuis als je dingen in je woning gaat plaatsen die bij jouw horen. Wanneer jouw eigen bank is geplaatst met het kleed erop die je oma voor je heeft gemaakt. Begint het op jouw huis te lijken. Of je nu een huis koopt of laat bouwen, er zijn altijd manieren om het echt van jou te maken. Hieronder delen we enkele eenvoudige manieren om je huis te decoreren en uniek in te richten.

Familieportretten

Mensen die foto’s willen ophangen, doen dat in de hal. Maar hoe zit het met die ruimte boven de open haard? Het staat gewoon te smeken om een professioneel schilderij. Gelukkig hoef je jouw familie niet uren voor een schilder te laten zitten. Je kunt jouw favoriete familiefoto gewoon laten schilderen op een groot canvas en ophangen!

Combineer oud met nieuw

Het fijne aan verhuizen is dat je kunt opknappen wat er al aanwezig is, en gebruiken wat je meeneemt van je vorige woning. Misschien is jouw huidige woonstijl helemaal niet gelijk aan die van vroeger, en heb je een aantal oude stukken bewaard op je zolder. Tijdens je verhuizing wordt het tijd om al die vergeten schatten weer tevoorschijn te halen. Zet een antieke klok weg in een moderne woonkamer. Plaats een oud tapijt op je mooie hardhouten vloeren. Plaats een wit, modern frame om die geweldige glas in lood ramen. Deze toevoegingen geven je kamer diepte en interesse. We willen het natuurlijk wel veilig houden, dus wellicht wil je voor het glas in lood nog een voorzetraam plaatsen!

Messing is terug!

Zeg maar vaarwel tegen gepolijst nikkel en roestvrijstalen kranen en ladeknoppen. Welkom terug messing! Dit tijdloze materiaal werkt met zowel moderne als antieke trends. Perfect voor een unieke touch dus!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*