Je ruimte opfrissen zonder je spaargeld op te hoeven maken

Na maandenlang binnen te hebben gezeten, is het volkomen begrijpelijk als je plotseling een hekel hebt gekregen aan hoe je ruimte eruitziet en aanvoelt. Maar je ruimte opfleuren hoeft helemaal geen ingewikkelde of dure taak te zijn. Het kan zo simpel zijn als het krijgen van een nieuw plantenkind of het plaatsen van nieuwe deurklinken. Geloof me, als ik deze dingen kan, kan jij het ook!

Verander je meubelindeling

Ik doe dit al sinds de basisschool. Telkens wanneer ik me verveel met het ontwerp van een kamer, verplaats ik alles. En hoewel sommige kamers alleen werken met een specifieke indeling – denk aan kabels voor de televisie of wateraansluiting – kunnen veel kamers een radicaal andere indeling aan.

Accessoires en nog meer accessoires

Als je wat oppervlakte hebt om mee te spelen, is het altijd leuk om wat decoratieve accessoires toe te voegen. Denk aan comfortabele kussens, een vloerkleed, kunstwerken, spiegels, een toffe lamp of ga all-out met een vervangen van je deurbeslag voor een deurklink zwart!

Voeg een barkar toe

Het hebben van een barkar in je kleine appartement is in feite de werkelijkheid van volwassen worden. In plaats van dat al je wijnflessen en sterke alcohol flessen ruimte innemen op je aanrecht, kies je voor een eenvoudige barwagen om die lege hoek in de woonkamer op te vullen.

Verspreid je favoriete geuren

Is er iets beters dan het gevoel een nieuwe kaars of wierookstokje aan te steken? Waarschijnlijk niet. Door simpelweg een nieuwe geur in uw ruimte te brengen, kan er nieuw leven ingeblazen worden. Oh, en bonuspunten als de wierookhouder of kandelaar ook esthetisch mooi is.

Voeg kleur toe aan de muren met verwijderbaar behang

Een huurvriendelijke hack: voeg een vleugje kleur toe aan je muren door verwijderbaar behang te gebruiken. Het kan een muur in jouw woonkamer of slaapkamer accentueren, of het kan jouw keukenachterwand een moderner uiterlijk geven met slechts een paar vellen. Het beste gedeelte? Je huisbaas hoeft het niet te weten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*