Je open trap opknappen doe je met een traprenovatie

Heb je net een nieuwbouwhuis gekocht? Dan is de kans aanwezig dat deze is opgeleverd met een houten open trap. Ook wanneer je een ouder huis hebt aangeschaft, kan het zijn dat die beschikt over een open trap die net niet helemaal aan je smaak voldoet, of al sporen van slijtage heeft. Zonde natuurlijk, want een open trap verdient een fraaie look! Wanneer je een kale of bestaande trap helemaal naar eigen wens wilt laten maken, kom je al snel uit bij een traprenovatie. Maar hoe gaat een traprenovatie in zijn werk, en wat zijn de mogelijkheden voor jouw open trap? Lees snel verder en ontdek wat een traprenovatie voor jou kan betekenen!

Een open trap verdient een mooie look

Een open trap in huis heeft verschillende voordelen. Zo laat de trap veel licht door, waardoor je woonruimte minder donker wordt. Hij zorgt voor doorkijk, waardoor de ruimte groter oogt, vooral wanneer de trap in de woonkamer staat. Elke open trap verdient een mooie look, vooral wanneer hij prominent in jouw interieur aanwezig is. Met een traprenovatie kun je het uiterlijk van je trap helemaal finetunen op je eigen wensen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een betonlook traprenovatie? Daarmee geniet je van de uitstraling van beton, maar zonder de nadelen zoals stof en intensief onderhoud.

Overzettreden voor je trap

Bij een traprenovatie wordt je trap niet vervangen door een nieuw exemplaar, maar juist opnieuw bekleed met overzettreden. Die overzettreden zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar, zoals betonlook, houtlook en steenlook. Ze worden doorgaans gemaakt van hoogwaardige kunststoffen, en dat heeft een goede reden. Deze kunststoffen, zoals PVC, HPL en vinyl zijn namelijk oersterk en zullen niet snel slijten. Het is de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een trap waar je geen werk meer aan zult hebben. Toch liever de luxe van een massief houten trap? Houten overzettreden behoren ook tot de mogelijkheden.

Al binnen een dag gedaan

Laat je je traprenovatie bij een expert uitvoeren, dan kan hij al binnen een dag voltooid zijn. Zoek je een traprenovatie in Limburg, dan kom je bijvoorbeeld uit bij Traprenovatie Expert. Omdat je trap al binnen een dag gerenoveerd kan zijn, heb je niet lang last van de rommel en kun je je bovenverdiepingen al snel weer gebruiken. Dat zorgt ervoor dat een traprenovatie eigenlijk helemaal niet zo ingrijpend is. Je trap is in een handomdraai weer helemaal naar eigen smaak!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*