Hoe kun je foto’s in jouw interieur verwerken?

Foto’s zijn een toevoeging op ieder interieur. Dit komt omdat foto’s de uitstraling van het interieur een stuk persoonlijker maken. De foto’s die jij in je woning hebt zul je meestal in geen enkele andere woning tegenkomen. Het is dan ook niet zo gek dat er steeds meer stukken interieur op de markt komen waarin foto’s verwerkt zijn. In deze blog vertellen we je meer over hoe ook jij foto’s kunt verwerken in jouw interieur!

Het traditionele fotolijstje

Van alle mogelijke manieren om foto’s te gebruiken in het interieur zal het fotolijstje de meest voorkomende zijn en blijven. De fotolijstjes zijn enorm veelzijdig omdat ze niet zoveel ruimte innemen. Je kunt de fotolijstjes gemakkelijk op verschillende plekken in de woning plaatsen en ze nemen bijna geen ruimte in. Daarnaast kun je het wat betreft fotolijstjes zo gek maken als je zelf wilt. Ze zijn verkrijgbaar in hele kleine maar ook in hele grote formaten. Als je op zoek bent naar een uniek fotolijstje, bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van YourDecoration.

Foto’s in ander interieur

Het is de afgelopen jaren steeds normaler geworden om overal foto’s in te verwerken. Dit zorgt ervoor dat ieder stuk interieur een stuk persoonlijker wordt. Toch raden we je aan om hier wel voorzichtig mee te zijn. Een stuk interieur dat bedrukt is met een foto springt namelijk enorm in het oog. Probeer daarom niet té veel foto’s te verwerken in interieur. Je zou bijvoorbeeld in de woonkamer kunnen kiezen voor een aantal foto’s. Deze kun je plaatsen als achterkant van een klok, op een stuk hout of op willekeurige plekken aan de muur. Een relatief nieuwe manier om foto’s in je interieur te verwerken is middels fotobehang. Fotobehang kan echt prachtig staan maar men moet hier wel uiterst voorzichtig mee zijn. Het is voornamelijk afhankelijk van de overige inrichting in de woonkamer of het fotobehang goed tot zijn/haar recht komt. Doordat behang enorm opvalt is het namelijk uiterst belangrijk om het interieur hier een beetje mee te laten matchen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*