Hoe kies ik de juiste eetkamerstoel van leer?

Om een eetkamerstoel van leer te kopen is het wijs om goed na te gaan of deze soort stoelen goed bij je woning passen. Je wilt immers niet dat je woonomgeving niet mached met je leren eetkamerstoelen. Hiernaast is het belangrijk om vooraf een aantal regels te volgen voordat je overgaat tot de aankoop van de leren eetkamerstoelen voor de eetkamer. In dit blog neem ik je mee in de wereld van eetkamerstoelen en zorg ik ervoor dat jij volledig voorbereid bent om de perfecte leren eetkamerstoel voor jou woonkamer te kopen.

De oppervlakte van de tafel

Het meest belangrijke is het opmeten van de eettafel. Hierbij is het belangrijk om ongeveer 70-75 centimeter per stoel aan ruimte over te houden. Hierdoor zorg je ervoor dat niet alleen jij maar ook je gasten hun eigen persoonlijke ruimte hebben om te eten. Afhankelijk van de grootte van de tafel komt dit neer op de volgende maten:

120 centimeter lange tafel: 4 stoelen

150 – 180 cm lange tafel: 6 stoelen

200 – 220 lange tafel: 8 stoelen

230 – 275 lange tafel: 10 stoelen

300 cm lange tafel: 12 stoelen

Voor ronde tafels zijn de regels hiervoor uiteraard verschillend:

100 – 120 cm diameter : 4 stoelen

150 cm : 6 tot 8 stoelen

Eetkamerstoelen van leer zonder leuning

Eetkamerstoelen van leer zonder leuning zien er vaak moderner uit dan eetkamerstoel met leuning. Hiernaast zijn de stoelen zonder leuning in veel gevallen vele malen goedkoper. Het is dus wijs om goed na te denken over welke stoel bij jou woonomgeving past.

Waar kan ik een eetkamerstoel van leer kopen?

Online zijn er veel aanbieders voor leren eetkamerstoelen. Een welbekend voorbeeld is woonloods.com. Woonloods.com is een bekende aanbieder van eetkamerstoelen van leer. Door de jarenlange ervaring in deze markt zijn de experts van woonloods.com in staat om iedere klant naar voldoening te helpen. Heb jij dus nog vragen of ben je nog niet zeker van welke eetkamerstoel je wilt kopen? Ga dan snel naar woonloods.com

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*