Hoe houd je de felle herfstzon buiten?

In de herfst staat de zon heel laag, wat soms behoorlijk irritant kan zijn omdat het licht je huis binnen schijnt. De laaghangende zon kan vervelend schitteren, vooral als je probeert te lezen, tv probeert te kijken of gewoon wilt ontspannen. Gelukkig zijn er enkele manieren om verblinding door de zon te voorkomen. Een eenvoudige oplossing is om je gordijnen dicht te doen, maar dan kun je niet meer naar buiten kijken en wordt er misschien wel te veel licht buiten gehouden. Je hebt natuurlijk licht namelijk nodig om het bioritme van je lichaam op gang te houden.

Een andere optie is daarom het gebruik van zonwering of zonneschermen. Deze verminderen de intensiteit van het zonlicht, waardoor je binnenshuis minder last van fel licht hebt. Maar welke soort zonwering is het beste?

Welke soorten zonwering bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten zonwering, waaronder:

  • Zonneschermen: dit zijn doeken die aan een frame worden bevestigd en uitgeklapt worden om schaduw te bieden;
  • Screens: dit zijn verticale zonweringen die aan de binnenkant of buitenkant van ramen worden bevestigd;
  • Zonwerende folie: dit is een speciale folie die op ramen wordt aangebracht om de warmte en schadelijke UV-straling van de zon te verminderen;
  • Automatische zonwering: dit is een zonweringssysteem dat omlaag gaat door middel van een sensor, afstandsbediening of schakelaar.

Welke zonwering is het beste?

Bij Interieurfans zijn we vooral fan van screens. We hebben gemerkt dat vooral de screens van Sunwise bijzonder goed bij ons team in de smaak vallen. Wat de zonwering van Sunwise zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat ze eenvoudig aan de binnenkant van je raam kunnen worden bevestigd met behulp van praktische zuignappen. Ook verwijder je ze eenvoudig. Hierdoor kun je ze meenemen als je gaat verhuizen of weghalen als je ze niet meer nodig hebt. Bij Sunwise vind je niet alleen screens voor op ramen, maar ook screens voor op een deur, dakraam of overkapping.

Wat zijn de voordelen van Sunwise?Bij Sunwise vind je screens voor onder andere je ramen, deuren en veranda. De screens zijn doorzichtig of zichtblokkerend en beschikbaar in verschillende kleuren zoals zwart, antraciet, beige en wit. Sunwise heeft uitgebreide tests uitgevoerd en verkoopt enkel gecertificeerde screens van hoogwaardige kwaliteit. Toch is de prijs enorm voordelig. Al vanaf twintig euro heb je een screen voor je raam. Koop daarom je zonwering bij Sunwise-screens.nl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*