2 razend populaire interieurtrends

Een muur waarop mooie wanddecoratie te vinden is brengt leven in de woonkamer. Een kale muur staat altijd zo koud, kil en wachtend om gevuld te worden met allerlei prachtige wanddecoratie. Heb jij thuis ook een kale wand waar iets meer leven in aangebracht moet worden?  Dat kan met de volgende interieurtrends.

Wereldkaart  

Een wereldkaart is een klassieker als het gaat om wandecoratie. Het komt uit de tijd van reizigers en ontdekkers. Vorsten in die tijd hadden stuk voor stuk een groot canvas waarop ze kosten wat kost heel de wereld in kaart zouden brengen. Een oude wereldkaart aan de muur hebben hangen straalt, door dit verleden, een adellijk en avontuurlijk imago uit. Een stoffige oude wereldkaart past alleen niet in veel huiskamers die een moderne look hebben. Gelukkig zijn er vernieuwende varianten op de markt. World of Art heeft een verbazingwekkende collectie. Het zijn houten wereldkaarten met een interessante toplaag. Zo kan je naast de originele van hout, verschillende steenstructuren als toplaag kiezen. Dit zijn bijvoorbeeld grafiet, lunar en aarde bruin. Ook kan je een toplaag nemen van een reeks aan metalen: goud, zilver, brons, koper en cortenstaal. Dit laatste is een staal die een beschermende roestlaag ontwikkelt wat er heel stoer uit ziet. Deze wereldkaarten zijn veel rustiger dan een traditionele wereldkaart, omdat ze niet vol staan met plaatsaanduidingen. Om deze reden past de wereldkaart wanddecoratie van World of Art perfect in huiskamers met een moderne, minimalistische stijl zonder dat het avontuurlijke imago afzwakt. Hierdoor zullen deze wereldkaarten ook goed staan bij een landelijke en industriële interieurstijl.  

Hexagon 

Dit is ook een trend die we voor wanddecoratie veel zien. Het is een afbeelding die in 6-hoeken is opgedeeld. Tussen de 6-hoeken is een gelijkmatige ruimte gelaten waardoor het patroon van een honingraat is gecreëerd. Mensen kiezen voor een afbeelding in hexagon omdat het een leuke afwijking is van het alom gebruikte canvas schilderij.  

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*