Geniet van quality-time in een schommelstoel

Denk je bij een schommelstoel meteen aan zo’n krakend, houten model met een kussentje erin? Dan loop je een beetje achter, want tegenwoordig zijn er heerlijke, comfortabele stoelen en fauteuils te krijgen. Deze zachte stoelen zijn mooi gestoffeerd, trendy én het zit lekker! Heerlijk om na een lange dag in weg te dommelen en ideaal om als voedingsstoel te gebruiken. Bovendien is het een waardevolle toevoeging aan je interieur. Heb je al zin gekregen om thuis lekker te ontspannen in een schommelstoel? Maar hoe kies je het juiste model? Wij vertellen je er meer over.

Stijlvol element in je interieur

Een mooie schommelstoel is een blikvanger in elke ruimte van je huis. Het is een stijlvol element dat je interieur compleet maakt. Kies bekleding in een accentkleur die past bij de inrichting om het totaalbeeld compleet te maken. Of ga juist voor een pittige contrastkleur, dat staat lekker vrolijk. Voor de kinderkamer houd je het misschien wat rustiger, een zachte grijstint bijvoorbeeld. Niet alleen de kleur, maar ook het type bekleding is van belang. Velours geeft een zachte en chique uitstraling, suède oogt wat stoerder en een robuuste stoffen bekleding past misschien beter bij een industrieel interieur en is gemakkelijker te reinigen.

Juiste zithouding

Een ander punt om op te letten bij de aanschaf van een schommelstoel is het comfort dat de stoel moet bieden. Een heerlijke fauteuil die voldoende ondersteuning geeft aan de rug is het meest comfortabel. Een juiste zithouding is daarbij essentieel, zeker wanneer het als voedingsstoel wordt gebruikt. Zonder last te krijgen van je rug en met voldoende ondersteuning voor je armen, kun je jouw kindje voeding en wiegen. Van de periode dat je kindje gevoed wordt, het maakt niet uit of dat met de fles of de borst is, moet je genieten. Die periode gaat snel voorbij, dus elke minuut van die kostbare momenten moet je grijpen! Geniet in stijl van die speciale tijd met je kindje, in een comfortabel schommel fauteuil!

Kiezen

Wanneer je een schommelstoel gaat aanschaffen, moet je ook even goed kijken naar de beschikbare ruimte. Een schommelstoel heeft namelijk meer ruimte nodig dan een stilstaand fauteuil. Houd daar rekening mee en kies vervolgens het model, kleur en de bekleding die het beste passen bij je interieur en de manier waarop de stoel wordt gebruikt. Zo wordt jouw schommelstoel een waardevolle toevoeging voor je huis en een onmisbaar onderdeel van het interieur!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*