Ga terug naar de natuur, kies voor een jute vloerkleed

Met een jute vloerkleed zorg je direct voor een zomers tintje in huis. De knusse avonden in de winter hebben natuurlijk ook hun charme, toch staat iedereen te popelen om weer van de zomer te kunnen genieten. Om de zomer direct in huis te halen, kun je kiezen voor een jute vloerkleed. Een jute vloerkleed geeft jouw huis direct een tropisch tintje en haal je het zonnetje in huis. Het is het ideale vloerkleed om jouw donkere huis om te toveren tot een warme, gezellige plek waar je optimaal kunt genieten.

Jute doet misschien op het eerste gezicht niet aan het standaard ideaalbeeld dat we hebben. Zo maak je misschien al snel de associatie met een jute zak. Toch zorgt een jute vloerkleed voor meer sfeer dan je denkt en is het vaak precies wat jouw vloer nodig heeft. Een jute vloerkleed heeft namelijk een natuurlijke uitstraling en staat prachtig in een landelijke, bohemian of beachy inrichting van het huis. Een jute vloerkleed is daarnaast verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en varianten. Vooral een rond vloerkleed jute is er populair. Met een rond jute vloerkleed zorg je ervoor dat jouw hoekige interieur doorbroken kan worden. Zet er een meubel op zoals een fauteuil of bijzettafel en het kleed is makkelijk met jouw meubels te combineren.

Slijtvast en milieuvriendelijk

Een jute vloerkleed is gemaakt van plantaardige vezels die alleen op warme plekken op de wereld groeien. Deze vezels worden in lange stroken gesneden en vervolgens gewassen en gedroogd. Daarna worden de vezels in elkaar geweven. Dit is een erg duurzaam proces en zorgt ervoor dat jute ook direct 100% natuurlijk is. Hierdoor is een jute vloerkleed zeer milieuvriendelijk en daarnaast ook biologisch afbreekbaar. De kwaliteit van een jute vloerkleed is daarnaast erg goed. Hierdoor gaan jute vloerkleden extra lang mee, waardoor je er eindeloos plezier van kunt hebben!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*