Een bed op maat voor de beste slaap-ervaring

Goed slapen is zeer belangrijk voor een goede gezondheid. Alleen wanneer het lichaam ’s nachts volledig tot rust kan komen en herstellen van de gedane inspanningen sta je ’s morgens weer fit op. Wist je dat we bijna een derde van ons leven doorbrengen in bed? Een bed op maat zorgt dan voor de beste slaap-ervaring.

Hoe kies ik een bed op maat?

Zoveel mensen, zoveel wensen. De ene zweert bij een stevig matras terwijl een ander het liefst diep wegzakt in zijn matras. Daarnaast heeft je lichaamslengte en gewicht invloed op de keuze voor een goed matras. Als laatste speelt je leeftijd een rol in het kiezen van een bed op maat. Als senior kan het prettig zijn dat het bed iets hoger is omdat dit het in en uitstappen vergemakkelijkt. Hoog-laag bedden zijn bij veel senioren ook gewild. Doordat de hoogte gemakkelijk elektrisch is in te stellen zijn dit soort bedden ideaal wanneer je afhankelijk bent van zorg aan het bed. Ook zijn deze bedden vaak voorzien van een extra sta-op functie. En zijn beide bedden apart verrijdbaar. Bedden zijn er in heel veel maten. Van twijfelaar tot Kingsize. Heel populair zijn de bedden en boxsprings met elektrische verstelbare instellingen. Zo kunnen beide personen hun ideale ligpositie kiezen en heb je bovendien geen last van slaapbewegingen van de ander. Op www.desuite.nl vind je een groot assortiment bedden in alle soorten, maten en materialen. Hier wordt jouw bed op maat gemaakt voor de beste slaap-ervaring ooit.

Moderne FPS technologie

De moderne FPS technologie (Frequency Physio Support) in bedden zorgt voor verlagen van de spierspanning en verbeteren van de doorbloeding. FPS technologie kan een weldadige werking hebben op je lichaam en zelfs helpen bij diverse lichamelijke klachten als spierpijn of gespannenheid. Het FPS systeem is volledig weggewerkt, onzichtbaar, vrijwel onhoorbaar, maar wel voelbaar én effectief. FPS wordt vooral ingezet voor minder pijnklachten bij neuropathie, meer rust bij rusteloosheid en een vlugger herstel voor (top)sporters en mensen die vanwege hun werk zware dagen maken zoals bij nachtdiensten en vliegstress. Ook mensen die Parkinson klachten ervaren kunnen zeker baat hebben bij FPS. 

Hoe werkt FPS technologie?

De FPS technologie werkt door middel van geluidsgolven. Impulsspeakers in het matras meten de spierspanning en door middel van golvende zachte trillingen wordt het lichaam helemaal ontspannen. De aansturing van dit systeem verloopt via speciale software. Horen doe je de FPS technologie niet. Ervaren zul je hem zeker wel. Deze technologie is wetenschappelijk getest op de Radboud universiteit. Korte en lange geluidsgolven circuleren zodat spieren en bindweefsel gestimuleerd worden. Deze stimulering varieert door verschillende pulsatie en helpt zo spieren volledig te ontspannen. Flow bewegingen van het hoofd naar de benen en terug zorgen voor een betere bloedcirculatie in het lichaam. Laag frequente geluidsgolven zorgen voor een rustige ademhaling en hartslag. Dit bevorderd het herstel van het lichaam en laat je weer uitgerust opstaan. Zoals je uit dit verhaal begrijpt is FPS technologie een zeer waardevolle toepassing op slaapgebied en voor velen van ons een perfecte oplossing voor veel ongemakkelijkheden en problemen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*