Betaald u ook teveel aan energiekosten? Stap dan voordelig over.

U betaald al snel teveel voor uw huidige energierekening. Indien u overstapt kan dat al snel vele euro’s schelen. U kunt gemakkelijk stroom vergelijken. Tevens is de overstapservice in zijn geheel kosteloos. Kosten van gas en elektra kunnen hoog oplopen. Er zijn genoeg aanbieders die voor weinig geld exact hetzelfde aanbieden. Het besparende verschil kan al snel oplopen tot een paar honderd euro per kalenderjaar. Overstappen.nl geeft totaalprijzen weer zonder verborgen kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent als u overstapt. Dus achteraf vergeet u geen kleine lettertjes over het hoofd zien.

Hoe vergelijkt u verschillende energie leveranciers?

U kunt ook energie vergelijken zakelijk, dan kunt u op de site de postcode en het huisnummer van uw bedrijfspand invullen. Ook wordt er gevraagd bij welke huidige leverancier u zich momenteel bevindt en welke producten u daar afneemt. Vervolgens kunt een schatting laten maken van het gemiddelde jaarverbruik en op de hand daarvan volgt een overzicht van hoe u kunt besparen. U ziet per leverancier hoeveel u per jaar bespaard. Tevens krijgt u bij een overstap ook een hoge welkomstkorting. Dat is dus extra voordelig. In de kolommen kunt u de gewenste looptijd kiezen en alleen de beste leveranciers vergelijken. Daarnaast kunt u kiezen of u een vast of variabel tarief wenst en de opzegtermijn die u wenst. Wanneer u elk jaar weer overstapt van energieleverancier bespaart u jaarlijks een hoop geld.

De beste tips om nog meer op energiekosten te besparen.

Neemt u zonnepanelen? Dan kunt u in veel gevallen nog extra korting krijgen door het lage verbruik. Zonne energie is groene duurzame energie en is veel goedkoper dan elektriciteit via andere bronnen. Zonnepanelen laten plaatsen is even een investering maar dat is zeker de moeite waard als u ziet hoeveel u daarmee bespaard. Bij de meeste leveranciers kunt u kiezen voor een slimme meter. De maatschappij leest zo de meterstanden uit en u hoeft dit niet zelf meer te doen. Verdere tips zijn de kachel niet te hoog zetten in de winter. Rond de 20 graden is meestal voldoende. Waterverbruik te beperken door maximaal 5 minuten te douchen in plaats van een half uur. U kunt energiezuinige apparatuur aanschaffen die minstens een A label hebben. Hiermee kunt u ook vele euro’s per jaar besparen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*