3 populaire soorten raamdecoratie voor in de badkamer

Je badkamer is een vochtige ruimte. Hier moet je ook rekening mee houden bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. In een badkamer heb je namelijk raamdecoratie nodig dat vochtbestendig is. Ook moet het natuurlijk de juiste mate van privacy bieden. Ben jij nou benieuwd naar wat de 3 populairste soorten raamdecoratie zijn voor in je badkamer? Lees dan snel verder!

  1. Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn een mooie toevoeging aan je interieur. Ze zijn veelzijdig en bieden je veel vrijheid wat betreft inrichting en sfeer. Plisségordijnen zijn ideaal voor de badkamer, omdat ze vochtbestendig zijn en gemakkelijk te reinigen zijn met een vochtige doek. Ook bieden ze je privacy, wat ook erg belangrijk is in een badkamer. De plisségordijnen van ilumio zijn beschikbaar in een enkele en een dupli uitvoering. Een enkel plisségordijn bestaat uit 1 laag stof en een dupli plisségordijn bestaat uit 2 stoffen die in een honingraatstructuur aan elkaar bevestigd zijn. Een dupli plisségordijn zorgt daarom voor nog meer isolatie en komen dus ook vaak voor. De plisségordijnen van ilumio hebben altijd een Top Down Bottom Up functie. Dit houdt in dat je de plisségordijnen van zowel de bovenkant als van de onderkant individueel van elkaar kunt bewegen. Ga voor meer informatie over de plisségordijnen naar de website van ilumio raamdecoratie.

  1. Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn sfeervol en tijdloos. Ze zijn al jarenlang 1 van de populairdere soorten raamdecoratie. Dat is ook niet zo gek, want rolgordijnen zijn niet alleen sfeervol en tijdloos, ze zijn ook nog eens praktisch, voordelig en veelzijdig. Ze passen op ieder raamtype en zijn dus gegarandeerd ook geschikt voor het raam in jouw badkamer. Vooral de lichtdoorlatende rolgordijnen zijn ideaal voor in de badkamer. Het is altijd fijn om nog wat natuurlijk licht in je badkamer te hebben schijnen. Met lichtdoorlatende rolgordijnen is dit zeker het geval en ze bieden je ook nog eens de privacy die je verwacht te hebben in een badkamer.

  1. Aluminium jaloezieën

Wil je graag voor een wat strakkere en luxere look gaan? Dan zijn aluminium jaloezieën een perfecte keuze. Aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig en daarom dus ook ideaal om te gebruiken in de badkamer. Ze verminderen namelijk erg de inkijk, waardoor jij de gewenste privacy hebt die je verwacht te hebben in je badkamer. Aluminium jaloezieën zijn ook nog eens eenvoudig schoon te maken. Je kunt stof gemakkelijk verwijderen met een plumeau of zachte borstel. Bij hardnekkiger vuil kun je de jaloezie sluiten en zo de lamellen afnemen met een vochtige doek.

Nog veel meer opties

De 3 hierboven genoemde soorten raamdecoratie zijn dus de populairste soorten raamdecoratie voor in de badkamer. Zo zijn er natuurlijk nog wel andere soorten raamdecoratie die kunnen worden gebruikt in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan duo rolgordijnen of kunststof jaloezieën etc. Er zijn dus erg veel verschillende opties voor badkamer raamdecoratie!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*